Het team Wigger-Mode kan niet wachten. “De voorjaarsmode is zóóó mooi!” is het credo.  Er is van alles aan de hand in mode-land.

Duurzame technologieën,  individualiteit en authenticiteit krijgen een steeds belangrijkere rol in ons leven. Terug naar je roots, vertrouwde geborgenheid en herkenning. In de mode van dit voorjaar zie je dat terug. Vooral in nostalgische items, natuurlijke materialen en maar wel de nadruk op een eigen unieke stijl. De trends uit de laatste vier decennia van de 20e eeuw en Oosterse en Afrikaanse invloeden druppelen door in elke collectie. Samen met de trend in felle kleuren en prints brengen de lente- en zomercollecties een kleurrijk en vrolijk beeld.  “De inkoop was weer een uitdaging, maar tegelijkertijd een genot om al die leuke collecties te clusteren tot één samenhangend beeld. En dat is weer prima gelukt” aldus Paul Wigger.

Inspriratie opdoen?  Leuke ideeën nodig voor verrassende combinaties?  

Wigger-Mode heeft dit voorjaar een serie leuke mode-events op het programma staan:

 

11 t/m 16 maart:                    'Wigger-Mode bakt'  Lekkers bij de koffie!  Onze dames bakken zélf een taart voor de klanten! 

28 maart:  Tips & Tapas          Bij café 't Raedthuijs: modeshows, fashion-tips, heerlijke hapjes en relaxed verpozen. Ladies only

14 april:     Petit Brunch:          Bij grand-café Smit: Luxe lunch en modellen showen de nieuwste mode.  Ladies Only 

20 april:     Dorpsmodeshows:  3 open-air modeshows in het centrum. Fashion-minnend Losser toont haar voorjaarscollecties.