Expresso: Een begrip in Nederland

Het Nederlandse merk Expresso staat al jaren bekend om haar vrouwelijke, trendy collecties en goede pasvorm. Ieder seizoen brengt Expresso verschillende thema's, volgens de laatste trends en modekleuren. Bij Wigger Mode in Losser vind je een ruime keuze uit de verschillende thema's van Expresso. 

Expresso; stijlvol en duurzaam

De collecties van Expresso bevatten altijd items voor verschillende draagmomenten. De items van Expresso zijn niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen, die comfortabel zijn in het dragen. En niet onbelangrijk; de collecties van Expresso worden duurzaam geproduceerd!

Expresso bij Wigger Mode

De collecties van onze verschillende modemerken zijn altijd zó op elkaar afgestemd, dat ze onderling perfect te combineren zijn. Zo geef je aan je Expresso outfit toch een persoonlijke draai met verschillende combinatie mogelijkheden! Combineer Expresso bijvoorbeeld eens met Poools, Yaya of Dolce Vita voor een geraffineerde look! Natuurlijk maak je je look altijd compleet met een passende Expresso sjaal of andere accessoieres.