Happy met Jane Lushka

Jane Lushka is een jong Nederlands kledingmerk voor vrouwen. Het wordt gerund door twee zussen. Het label heeft in korte tijd een eigen ongrijpbare stijl weten te creëren met heerlijk comfortabele mode. het is elegant en kent toch veel sportieve invloeden. Jane Lushka maakt gebruik van zogenaamde 'travel'-kwaliteiten; stoffen die soepel zijn in het dragen maar toch niet kreuken!

Jane Lushka voor alle gelegenheden

De collecties van Jane Lushka zijn zeer divers. Van stoere pakken met een sportieve uitstraling tot vrouwelijke jurkjes met een prachtige snit; het kan allemaal. En belangrijk voor de collectie van Jane Lushka: Een goede pasvorm, die altijd goed afkleedt. Het resultaat is comfortabele kledingstukken die je gemakkelijk draagt. Jane Lushka is altijd in beweging, hetgeen iedere keer weer een verrassend beeld geeft. Jane Lushka maakt kleding voor diverse seizoenen, maar past het assortiment telkens snel aan waardoor nieuwe ideeën vlot worden vertaald naar spannende collecties.

Jane Lushka bij Wigger Mode

Bij Wigger Mode vind je met zorg geselecteerde items uit de collectie van Jane Lushka. Een doordachte, goede afstemming op andere labels zorgt ervoor dat de items en kleurbeelden prima op elkaar aansluiten. Daardoor zullen labels als Expresso, MAC, Poools en Mos Mosh je meerdere, unieke combinatie mogelijkheden geven!