Voel je comfortabel met Atelier Gardeur

Gardeur is een hedendaags merk met damesbroeken van betrouwbare kwaliteit en met een perfecte pasvorm. Ben je op zoek naar een broek met klassieke pasvorm of juist iets voor de vrije tijd, Je vindt het in deze collectie. Het label Atelier Gardeur heeft een respectabele staat van dienst en weet als geen ander de behoeft aan verschillende pasvormen te interpreteren.

Atelier Gardeur voor ieder figuur

De collectie van Atelier Gardeur wordt gedurende ieder seizoen telkens aangevuld met nieuwe items. De collectie damesbroeken van atelier Gardeur is veelzijdig. Klassieke Gardeur broeken zoals model Kayla, maar ook bekende Gardeur pasvormen zoals de Ine en Inga. Daarnaast de moderne variant, de Zuri en Zuriv. En niet te vergeten de Zuri Shape jeans waarin jouw figuur nog beter uit komt.

Gardeur bij Wigger Mode

Als broekenspecialist weet Wigger mode hoe belangrijk het is om pasvormen te combineren met de snel veranderende mode. De met zorg geselecteerde items uit de collectie van Atelier Gardeur staan garant voor pasvorm, kwaliteit en uitgebreide mogelijkheden om te combineren. Afstemming op andere labels als Poools en Another Woman geven tal van mogelijkheden om te komen tot jouw gewenste combinatie.