De snelle groei van Mos Mosh

Mos Mosh is een Deens merk. De man achter Mos Mosh is Kim Hyldahl. Hij heeft jaren ervaring in de mode- en designindustrie. Reeds in het eerste jaar slaagde Mos Mosh erin om zich bij de topmerken te plaatsen. Dit is geen toeval. Kim Hyldahl luistert naar vrouwen en vertrouwd op zijn instinct. Dit is een goede match gebleken! Het label heeft in sneltreinvaart een hippe collectie met uitstekende pasvormen weten op te bouwen.

Mos Mosh met oog voor detail

Voor de Mos Mosh vrouw telt dat design en well-being hand in hand gaan. "Kwaliteit met oog voor detail" is het motto. Het stofgebruik in combinatie met modellering van Mos Mosh laat ieder figuur op geraffineerde wijze perfect tot zijn recht komen; dat is toch wat een vrouw wil? De collectie van Mos Mosh speelt in op de mode en gebruikt de beste stofkwaliteiten. Door afwerking met leuke accenten en stiksels worden de broeken van Mos Mosh waardevolle items in de garderobe van iedere zelfbewuste vrouw.

Mos Mosh bij Wigger Mode

Broeken: DE specialisatie van Wigger mode. Hoe belangrijk het is om pasvormen te combineren met de snel veranderende mode? Héél belangrijk! De hedendaagse vrouw wil er gewoon goed uit zien. Daarom selecteert Wigger Mode tijdens de inkoop met uiterste zorg de items uit de collectie van Mos Mosh.

Met oog voor pasvorm, kwaliteit en details is de mos Mosh-broek een welkome aanvulling in iedere garderobe. Goed te combineren met labels als YaYa, Poools en B Three. Kom de nieuwste collectie van Mos Mosh bekijken. Benieuwd naar de collectie van Mos Mosh? Heb je vragen? Of wil je weten of we een specifiek artikel op voorraad hebben? Kom langs in onze winkel!