Dank voor jullie stemmen !!!

Onze dank is met geen woorden te beschrijven.....

Lieve klanten, bekenden, familie en supporters van Wigger-Mode. Dank voor jullie stemmen, want zonder jullie waardering hadden we dit nooit beleefd !

Wigger-Mode is zowaar (!) winnaar geworden van zowel de gemeente Losser als de provincie Overijssel in de categorie Modewinkels. Dit werd op 4 juli 2019 bekend gemaakt. Het is dus feest bij Wigger-Mode......

 

Hoe het zo kwam.....

En dan krijg je een berichtje van de VOTE-company, dat je als winkel genomineerd bent. Je denkt even: „uhhh?“ en je leest vervolgens hoe de organisatie zelf de winkels voor deze verkiezing selecteert. Na selectie worden deze genomineerden hierover geïnformeerd. „Tóch wel een eer, denk je dan.“

 

En dan ?

Wordt Wigger-mode de leukste winkel in Losser van dit jaar? „Als je mee gaat doen wil je er natuurlijk ook voor gaan! “.Er gaat van alles door je hoofd; het eerste wat je denkt is dat je de stemmen van jouw klanten nodig hebt en hoe die jou zullen waarderen. Die mensen, die in jouw winkel komen voor hun nieuwe outfit. Klanten, die we vaak al jaren met toewijding helpen in hun keuze voor kleding.  Eén ding is zeker: „We hebben samen met het hele team ieder modeseizoen met veel plezier en enthousiasme gewerkt met onze collecties. Én onze klanten in alle oprechtheid voorzien van raad en daad, een kop koffie en een praatje. De Twentse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. En dat willen we houden, zo! 

Vorig jaar vierde Wigger-Mode haar 60e verjaardag en de reacties waren toen overweldigend. Je hoopt stilletjes, dat datzelfde enthousiasme gevolgd wordt door een stem op jouw winkel….

 

Waar doen we het voor?

Een prachtige award, die erkenning van onze stemmers symboliseert. Ja zéker, maar bovenal een teken van waardering van onze klanten, vrienden en supporters. Stel, dat ál die mensen op ons zouden stemmen, dan maken we samen best wel kans om deze prachtige prijs en bekroning binnen te halen!

.........en dat is dus nu gebeurd !!!

 

Hoe werkt het?

De redactie van de verkiezing heeft een aantal winkels genomineerd.

In iedere gemeente zijn er per categorie 2 titels te winnen:

  1. De genomineerde met de meeste stemmen
  2. De genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer (van de mensen die stemmen)

Winkels maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een titel voor de meeste stemmen en een titel voor de hoogste waardering. Een winkel kan natuurlijk ook beide titels winnen.

En soms gaat het nog een stapje verder......  De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen. De landelijke winnaars per categorie worden bepaald door een vakjury die een keuze maakt uit de provincie winnaars.

We hebben onze website, FaceBook, Instagram, email en persoonlijke post iedereen gevraagd om zijn of haar ‘stem’. En uiteraard zal dit ín onze winkel ook ‘het gesprek van de dag’ zijn.

 

 

De eindstand op 4 juli 2019:

1. Wigger-Mode / Losser

aantal stemmen 356 / 9,14

2. LEV! / Vriezenveen

aantal stemmen 252 / 9,51

3. Tantilly / Deventer

aantal stemmen 186 / 9,34