Eindeloos combineren

Wij selecteren onze merken en collecties altijd met de grootste zorg en volgens de laatste trends. We zorgen dat de collecties van de merken altijd goed met elkaar te combineren zijn zodat jij, als klant, ook echt met een unieke combinatie de deur uit gaat.

De perfecte broek

Uiteraard letten we ook op pasvormen tijdens de inkoop. Iedere vrouw is anders, en heeft dus een andere pasvorm nodig! Voor ons broeken aanbod proberen we altijd een diversiteit aan modellen in te kopen, zodat er voor ieder figuur een geschikte broek of pantalon te vinden is. We hebben dan ook meerdere merken in ons assortiment die gespecialiseerd zijn in broeken, zoals ZerresMac en Gardeur. Natuurlijk vind je ook in de collecties van de combi-merken verschillende broeken! Onze modeadviseurs helpen je natuurlijk graag bij het vinden van de perfecte broek! 

Onze jassenafdeling

Ook in ons jassen aanbod proberen we, zowel in het zomer- als winterseizoen, ruime keuze te bieden! Dus of je nu op zoek bent naar een praktisch jack, of een chique wollen jas.. We bieden voor ieder draagmoment een geschikte jas. In ons jassen vak vind je o.a. jassen specialisten ResetLebek en Beaumont, maar ook jassen van onze combi-merken. Ruime keuze dus!

Een complete look

We selecteren altijd bijpassende accessoires bij de collecties, zodat je altijd gemakkelijk een complete look creëert!