Bij Wigger Mode in Losser vind je ruim 20 modemerken, persoonlijke aandacht en dorpse gezelligheid. Met een ruime keuze merken en maat 34 t/m 48, is er voor elk type vrouw een geschikte outfit te vinden. Ook bieden we een ruime keuze jassen, zowel in het zomer- als winterseizoen. Onze collecties en bijpassende accessoires worden doorlopend vernieuwd volgens de laatste trends, zodat we je iedere keer weer iets nieuws kunnen laten zien. We combineren onze verschillende merken op een unieke manier met elkaar, en juist dát geeft onze collectie haar eigen karakter en sfeer!

Laat je verrassen door onze inspirerende merken, aantrekkelijke acties en enthousiaste en persoonlijke manier van helpen. We luisteren naar jouw wensen, maar verrassen je ook met nieuwe combinaties! Daarnaast vind je bij ons 'ouderwets' goede service, zoals onze vermaakservice, gratis parkeren voor de deur en een kopje koffie aan de leestafel (ook voor de heren!). 

Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook , Instagram of je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons op nemen. Je vindt Wigger Mode in het gezellige dorp Losser, zeker een bezoekje waard! Je bent van harte welkom!

Even binnen kijken?  Klik op de link!