Wigger Mode is een familie bedrijf dat al bijna 65 jaar bestaat!

Het bedrijf, dat begon met de naam 'Modehuis Wigger-Kellerhuis' werd op gericht in 1958 door Jan Wigger en zijn echtgenote Willy Wigger-Kellerhuis. In de (toen nog 30m2) winkel in Losser werden hoeden en klein-confectie verkocht. Willy vermaakte de kleding en garneerde de hoeden zelf. In de opvolgende jaren vinden verschillende uitbreidingen en verbouwingen plaats, en het assortiment werd in 1966 uitgebreid met groot-confectie en een mantelafdeling. 

foto: winkelfront in 1958                                    foto: heropening na een grote verbouw in 1966

                                                                            Willy Kellerhuis en Jan Wigger

 

Van Wigger Kellerhuis naar Wigger Mode

In 1987 werd het bedrijf overgenomen door zoon Paul Wigger samen met zijn echtgenote Josephien Wigger-Meijerink, de huidige eigenaren. Ook toen werden verschillende verbouwingen gedaan, en in 2005 werd het buurpand, Raadhuisstraat 16, gekocht. Hierdoor werd de zaak uitgebreid naar bijna 300 m2 en daarmee het aanbod vergroot en verjongd. In 2007 werd de zaak heropend, en vanaf dat moment heet de zaak 'Wigger Mode'. 

  november 2007

 

In 2015 is de oude verlichting vervangen door led-licht en werd voor 80 m2 zonnepanelen aangebracht en is een mooie stap naar duurzaam ondernemen gemaakt

In 2017 is de winkel wederom geheel verbouwd en aangepast aan de nieuwste trends. De vernieuwing in de collectie is een continu proces en dan is een passend interieur natuurlijk een 'must'. Met gebruik van natuurlijke materialen als dennenhout, lood en gepolijst beton is een moderne basis gelegd. Ook de rest van het interieur is geheel vernieuwd en met nieuwe etalage-figuren komt de presentatie van de merkencollecties super tot zijn recht.