Mac broeken

Mac is specialist op het gebied van broeken. Dit van oorsprong Duitse broekenmerk brengt ieder seizoen meerdere collecties. Mac biedt daarmee broeken en jeans voor alle gelegenheden met uitstekende pasvorm en kwaliteit!

De pasvormen van Mac

Wigger Mode biedt ieder seizoen een uitgebreide collectie van Mac. Zo vind je o.a. de 'Skinny' in ons broekenvak. Daarnaast is er een ruime keuze uit de Mac 'Dream' pasvormen zoals de Dream Straight, Dream Skinny en Dream Slim.

Mac bij Wigger Mode

Wigger-Mode is een échte broeken-specialist. Voor iedere pasvorm bieden we wel een broek. De matenrange die we voeren is van 34 t/m 48. Wij selecteren de broeken van Mac zorgvuldig zodat deze uitstekend aansluiten bij de andere collecties in onze winkel. Zo vind je altijd Mac broeken en jeans volgens de laatste trends en modekleuren in onze collectie! Daarnaast maken ook de broeken van Gardeur, Zerres, Geisha, Opus , Studio Anneloes en Frankwalder deel uit van de collectie broeken bij Wigger-Mode.

Duurzaamheid bij MAC-jeans

DOELGROEP

Het is een continu proces van verdere optimalisering en professionalisering.MAC. Het is telkens weer een uitdaging om op alle mogelijke werkterreinen tot verbeteringen te komen. Een sterke reductie van gebruik van water tijdens het productieproces is reeds gerealiseerd. Met de organisatie 'PROTECT OUR PLANET'  houden we constante focus op minder waterverbruik, inzet van milieu-sparende technologie en zorg dragen voor het niet lozen van niet-gefilterde chemicaliën op het oppervlaktewater. 

PRODUCT

Gebruikte materialen hoogwaardig en er wordt afgezien van het gebruik van bedenkelijke grondstoffen en chemicaliën . Daardoor heeft het product gemiddeld vaak een langere levensduur. Mac jeans is OEKO-TEX gecertificeerd voor alle producten, toevoegingen, knopen, drukknopen en werken 100% nikkelvrij.

BOODSCHAP

Door met regelmaat het gesprek met de leveranciers aan te gaan, worden de omstandigheden nauwlettend in de gaten gehouden. Dit moet leiden tot verbeteringen. 

HOE

In het kader van technologie streeft MAC naar optimalisering van gebruik van grondstoffen, lucht en water wordt het milieu ontzien. Terugwinnen van warmte tijdens het productieproces. Ondersteuning van de Greenpeace-DeTox-campain, EU-Eco-labels, Nordic Swan Ecolabel en Textielexchange. Daarnaast in toenemende mate gebruik van sustainable katoen en inzet van gerecyclede polyester.

MISSIE

Het is voor MAC-jeans van het grootste belang om te weten of arbeidsomstandigheden en productieprocessen in toenemende mate voldoen aan duurzaamheid. Samenwerkende bedrijven onderteken daarom een 'code-of-conduct' waarin vastgelegd wordt hoe verantwoord ondernemen en zorg voor het milieu samenkomen. Mac ziet erop toe, dat de richtlijnen worden nageleefd en geeft uitgebreide toelichting op hun visie van duurzaam ondernemen MAC-jeans. en op MACjeans - NL