Stoer met Studio Anneloes

Studio Anneloes is een merk van Nederlandse makelij; heerlijke comfortabele mode. De items van Studio Anneloes zijn altijd stoer en tóch vrouwelijk. Dit merk maakt veel gebruik van zogenaamde 'travel' kwaliteiten; stoffen die soepel zijn in het dragen en niet kreuken! Na het wassen uithangen, drogen en... klaar! Hoe veel gemak wil je hebben?

Studio Anneloes voor alle gelegenheden

De collecties van Studio Anneloes zijn zeer divers. Van stoere pakken met een sportieve uitstraling tot vrouwelijke jurkjes met een prachtig snit, het kan allemaal. Eén ding hebben alle items in de collecties van Studio Anneloes gemeen; een goede pasvorm die altijd mooi afkleedt.

Studio Anneloes bij Wigger Mode

Bij Wigger Mode vind je altijd bijzondere items uit de collectie van Studio Anneloes. Natuurlijk zorgen we dat deze items aansluiten bij de andere collecties in onze winkel van bijvoorbeeld Poools, zodat je meerdere, unieke combinatie mogelijkheden hebt!

Duurzaamheid bij Studio Anneloes

Met het motto  "We are about the planet" maakt Studio Anneloes een statement. "Wij maken onze kleding voor echte vrouwen met echte vormen. Onze liefde en aandacht zorgen ervoor dat de pasvorm perfect is en het vooral ook lekker zit. Dat doen we graag en dat willen we nog heel lang blijven doen. Daarom maken we ons naast kleding ook druk over de toekomst. Besef jij wat de impact is van wat je draagt? Wij wel en hebben dit transparant gemaakt voor iedereen."

Op de site van Studio Anneloes geeft het merk via een FOOTPRINT METER weer in hoeverre zij iets doen met sustainability ofwel duurzaamheid. Het label kan op wel 17 verschillende manieren de impact op het milieu aan je doorgeven. 

In een uitgebreide podcast van Studio Anneloes worden Marjolein Mesman (CUBE)  en Jan Willem van Loon (Studio Anneloes) geïnterviewd door Joop Bools over duurzaamheid bij dit merk.