Jassen van Beaumont

De uitgewerkte jassen en jacks van Beaumont zijn altijd volgens de laatste trends. Met mooie hoogwaardige stoffen, vrouwelijke modellen en bijzondere details brengt Beaumont ieder seizoen een unieke en spannende jassen collectie.

Ieder seizoen een trendy jas

Gestepte jacks, geklede wollen jassen of comfortabele parka's, Beaumont brengt ieder zomer- en winterseizoen weer een variëteit aan modellen, stoffen en modekleuren. Dus zowel voor een unieke zomerjas als winterjas kun je bij Wigger Mode terecht! En of je nu een praktische óf nette jas zoekt, er is altijd volop keuze.

Beaumont bij Wigger Mode

Voor welke gelegenheid je ook een jas zoekt, er is altijd volop keuze bij Wigger Mode in Losser. Naast Beaumont vind je ook jassen en jacks van onder andere Reset en Lebek op onze jassenafdeling. Laat je adviseren welke jas past bij jouw pasvorm en wensen. Hopelijk tot snel!

Duurzaamheid bij Beaumont

DOELGROEP

De Stone Fashion Group is aangesloten bij Amfori/BSCI. Er wordt bij BSCI gecertificeerde fabrieken geproduceerd. Het is een continu proces van verdere optimalisering en professionalisering.

VERKOOP

Er wordt geïnvesteerd in de goede omstandigheden in de fabrieken voor arbeiders. Bovendien is er een groeiend besef, dat ook het milieu en het dierenwelzijn aandacht verdienen.

PRODUCT

Beaumont volgt de regels van REACH. Deze wettelijke Europese regelgeving geldt al 12 jaar. De leveranciers van zowel kleding als grondstoffen, moeten zich aan deze regelgeving committeren. De regelgeving houdt in dat sommige chemicaliën verboden zijn om te gebruiken of in beperkte hoeveelheid verwerkt mogen worden. Dit wordt gecontroleerd en getest door een onafhankelijke partij.

Hergebruik van materialen: In diverse collecties wordt gebruik gemaakt van recyclede stoffen. Vooralsnog is dit meestal polyester (van PET flessen), maar ook al nylon. Synthetische tussenvoeringen worden reeds veelvuldig gebruikt. Gerecyclede vullingen en hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals ‘Serona van Dupont’ en ‘Primaloft’ zijn hiervan een voorbeeld.

M.bt. dierenwelzijn is Beaumont volledig overgestapt op het gebruik van RDS (=Responsible Down Standard) dons. Dons wordt als afvalproduct verkregen uit de fok voor de voedselindustrie. Door controle en certificering van “farms” ziet men erop toe, dat er op de juiste manier met de dieren wordt omgegaan.

BOODSCHAP

Door met regelmaat het gesprek met de leveranciers aan te gaan, worden de omstandigheden nauwlettend in de gaten gehouden. Dit moet leiden tot verbeteringen. Door aansluiting bij BSCI wordt de procedure geoptimaliseerd.

HOE

Helaas is het aanbod van gerecyclede stoffen op gebied van mode nog beperkt. Maar de aandacht en aanbod groeit gestaag. Voor steeds meer stoffen zijn certificaten om de recycle-claim te waarborgen.

MISSIE

De merken binnen de Stone Fashion Group (Reset en Beaumont) volgen de Code of Conduct. Deze wordt regelmatig vernieuwd. Beaumont neemt de verantwoordelijkheid de normen en waarden van deze Code daadwerkelijk te volgen. Duurzaamheid is een must in de huidige samenleving. Het is een on-going proces. 

Voor evt. vragen m.b.t. duurzaamheid kun je terecht StoneFashion / Yvonne (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).