Dames jassen van Lebek

Bij Wigger Mode in Losser vind je altijd een ruime keuze winter of zomer jassen van Lebek. Geklede wollen jassen, stoere gestepte jacks of een heerlijk warme dons-jas. Alles kan! 

Een Lebek jas voor ieder draagmoment

Tijdens de inkoop selecteren wij altijd zorgvuldig jassen in verschillende kleuren, pasvormen, materialen en modellen. Dus voor welk draagmoment je ook iets zoekt, er is altijd een geschikte jas!

Lebek bij Wigger Mode

Naast Lebek vind je ook onder andere Beaumont en Reset op onze jassenafdeling. En natuurlijk maak je de look altijd compleet met bijpassende accessoires. Onze modeadviseurs helpen je graag bij je keuze!

Duurzaamheid bij Lebek

Duurzaamheid is voor Barbara Lebek al lange tijd een belangrijk thema en we zijn van mening, dat iedereen er een bijdrage aan kan leveren. Dat is de reden dat Lebekreeds enkele decennia lang een 890 hectare metend stuk bos in Karinthië/Oostenrijk als beschermd natuurgebied beheert. Er staan pakweg 900000 bomen en door nieuwe aanplant komen er jaarlijks zo’n 35000 bomen bij. Deze bomen onttrekken CO2 aan de lucht en produceren O2. De bossen zijn de groene longen van onze planeet. De jaarlijkse nieuwe aanplant op een oppervlakte van 40.000 m2 levert telkens een CO2-opslag van 11.250 ton op. Daarmee draagt dit project positief bij aan de zuivering van lucht. Tevens wordt er voor tal van diersoorten een leefomgeving gecreëerd. Bovendien blijft dood hout liggen en dat draagt wezenlijk bij aan voedsel voor talrijke insectensoorten.

Bij aankoop van een jas van Barbara Lebek wordt een klein deel van de opbrengst besteed aan dit project. Daarmee lever je als consument rechtstreeks een kleine bijdrage aan het milieu. Elke boom die door deze bijdrage geplant kan worden, levert jaarlijks gemiddeld 12,5 kg gefilterde CO2 op. Graag draagt Barbara Lebek bij aan de volgende quote: “De toekomst van onze planeet ligt in onze handen”.