"Weer open".....  opluchting en blijdschap!

Na drie keer een gedwongen sluiting in een lockdown zijn we weer open op onze normale openingstijden. En daar zijn we super-blij mee!
Vanaf  half-december  is er via de webshops, de social media-kanalen en talloze andere creatieve alternatieven nog wel het één en ander verkocht. Echter in 90% van de gevallen is de omzetscore vér onder de maat. De hulp die de overheid biedt in de vorm van NOW en TLV is in de meeste gevallen niet van toepassing of in het beste geval slechts een fractie van de totale kostenstructuur die moet worden opgebracht. We hopen het allemaal niet nóg ‘ns mee te maken. We zijn weer helemaal blij, dat we als vanouds onze klanten mogen ontvangen.

“De handen ineen in Losser” 

De lockdowns raakt veel fysieke winkels en bepaalde sectoren zijn nog steeds niet weer 100%  operationeel. We hopen dat andere ondernemers in het centrum van Losser het zullen redden. “uiteindelijk ben je niet alléén, maar vormt gezamenlijk het centrum”. We hebben elkaar nodig als retailers. We kunnen weer bouwen op een nieuwe BIZ-periode voor 5 jaar. Ondernemers in het centrum van Losser  zien in, dat het zonder samenwerken niet gaat. Als spreekbuis richting gemeente en provincie heeft CML zich de waarde van deze samenwerking zich reeds meermaals bewezen. Maar ook financieel!  Uit deze bron ontvangt Centrum Management Losser haar inkomsten. Gelden die ons dorpscentrum enórm nodig heeft om centrumdecoratie, gezamenlijk evenementen en activiteiten te kunnen ondersteunen, bekostigen en te behouden. “Dit brengt gezelligheid en reuring.´  Gelukkig wordt deze opvatting breed gedeeld bij de Losserse ondernemers.  Al met al een uiterst positief perspectief voor ons mooie centrum! 

“Blije klanten”

Op 25 januari ‘22 kwam het verlossende woord; “we mogen weer open”. Met een zucht van verlichting kwamen klanten weer binnen. Reacties als ‘He,he, eindelijk weer gewoon binnenlopen” hoorden we iedere keer weer. Terug naar normaal en hulp bieden bij het samenstellen van een leuke, nieuwe outfit. “Dat is toch immers wat men wil?”  Veel van onze klanten waarderen de manier waarop we onze collectie samenstellen. De merken worden met veel zorg op elkaar afgestemd. Vooraf schatten we in : Wat zoekt onze klant nou eigenlijk? We combineren fashion, met kwaliteit en pasvorm. Tijdens het seizoen spelen we in op trends en worden tal van modieuze aanvullingen gedaan om het nóg iets meer ‘af’ te maken. Op die manier presenteren we onze spullen ook ín de winkel. Een leuke mix van draagbare mode en merken. Hulp van ons team is er desgewenst altijd. Heel vaak wordt ons gevraagd om tips te geven over meerdere mogelijkheden van het combineren van de nieuw aan te schaffen spulletjes. We kennen veel klanten persoonlijk en naast de verkoop is er vaak een gezellig gesprek of een kop koffie. Ook dat laatste misten we erg. Ons vak is geweldig! Vooral als dan iemand met een brede glimlach -helemaal happy-  met de nieuwe outfit de deur uitgaat. Hoe gaaf is dat?