"Mooi da'j komt"....zaterdag 25 maart! 

op het Teylerspleintje in Losser vindt weer de traditionele, maandelijkse Boerenmarkt plaats. En wat is er nu leuker dan om op de markt te proeven en met de producent over zijn/haar producten te praten? Twente kent (h)eerlijke, oorspronkelijke, lokale producten als diverse kaassoorten, zuivel, fruit, groente, verse sappen, jams, brood, vlees en vleeswaren, paling en ambachtelijk ijs. Kom de Twentse streekproducenten ontmoeten en hun pure, gezonde en ambachtelijk gemaakte streekproducten proeven.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ONTDEK LOSSER: 

Struin door de gezellige straatjes en ontdek wat het centrum van Losser allemaal te bieden heeft. Met bijna 100 winkels en wekelijks, iedere donderdag een gezellige weekmarkt op het Raadhuisplein, heeft Losser een gevarieerd winkelaanbod waar eigenlijk alles te vinden is. Dit alles afgewisseld met de historische panden en de diverse horeca staat Losser bij uitstek garant voor een gezellige middag winkelen, of tijdens onze koopavond op vrijdag. Losser is goed bereikbaar, gastvrij en aantrekkelijk om te verblijven. Bovendien anderhalf uur gratis parkeren binnen de blauwe zone.

Uiteraard heeft ook Wigger Mode een kraam met interessante aanbiedingen.

P=GRATIS in Losser

 

PROGRAMMA:

BOERENMARKT & ERFGOED-DAG 'BEKEN & BLEKEN' / 25 maart:

Deze Losserse Boerenmarkt wordt gecombineerd met de "Erfgoed-dag Beken & Bleken".

Op deze dag kunnen inwoners en geïnteresseerden kennismaken met alle activiteiten rondom het erfgoed in Losser.  LET OP!  Álle excursies zijn GRATIS!

🔺 Dorpswandeling Losser met gids
🔺 Fietstocht met gids naar Dinkeldal Zuid
🔺 Rondleiding Steenfabriek de Werklust
🔺 GPS tocht centrum Losser
🔺 Rondleiding Geologiemuseum en bezoek Staringgroeve

INSCHRIJVEN:
De inschrijvingen voor de excursies zijn nu geopend. Wees er snel bij, want vol=vol!
👉 https://tinyurl.com/yckvfa2x