Summum: Een groot hart voor fashion

Van Nederlandse bodem: “Summum Woman” Sinds 1998 brengt dit merk een gevarieerde collectie, waarmee modebewuste vrouwen naar hartenlust kunnen experimenteren met een mix van eigen stijlen. Summum staat bekend om haar vrouwelijke, trendy collecties met veel voile kwaliteiten. Ieder seizoen brengt Summum verschillende thema's, volgens de laatste trends en modekleuren. Voorop staat dat de keuze van kleding een eígen keuze is. Bij Wigger Mode in Losser vind je een selectie uit de verschillende thema's van Summum. 

Summum: geraffineerd en duurzaam

Summum Woman heeft hart voor de mensen in de productie, zo óók voor dieren en voor de aarde. De manier waarop we onze kleding laten maken heeft immers ook impact op hen. Daarvoor neemt summum haar verantwoordelijkheid. Op iedere niveau is duurzaamheid onderdeel van hun cultuur, op alle niveaus. Er wordt dagelijks gewerkt aan doelstellingen, die betrekking hebben op duurzaamheid.  Door structuur aan te brengen in deze doelstellingen waarborgt het merk dat gestelde doelen ook echt gehaald worden. Verantwoord ondernemen zit daarmee verankerd in het DNA van Summum. “Care for Aware’

Summum bij Wigger Mode

De collecties van onze verschillende modemerken zijn altijd zó op elkaar afgestemd, dat ze onderling perfect te combineren zijn. Zo geef je aan je Summum-outfit toch een persoonlijke draai met verschillende combinatie mogelijkheden!  Combineer Summum  bijvoorbeeld eens met Poools of Nukus voor een eigen, geraffineerde look! Natuurlijk maak je je look altijd compleet met een passende  accessoires.

 

Duurzaamheid bij Summum

Care for Aware, dat is onze duurzame missie. We willen mensen bewust maken van het belang van duurzaamheid. In ondernemerschap, in onze producten en in onze lifestyle.

Samen met onze medewerkers zetten we ons met veel liefde in om kleding te ontwerpen waarin de vrouwen die onze kleding dragen zich mooi voelen en er op hun best uitzien. We zijn niet alleen een hechte familie die goed voor onze klanten en voor elkaar zorgt. Bij Summum Woman hebben we ook hart voor de mensen die onze kleding maken, voor dieren en voor de aarde. De manier waarop we onze kleding produceren heeft immers ook impact op hen. En daarvoor nemen we onze verantwoordelijkheid.  Duurzaamheid is onderdeel van onze cultuur, op alle niveaus. We doen dit stap voor stap, elke dag opnieuw, door te werken aan onze duurzame doelstellingen. Gestructureerde processen en gedeelde verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat verantwoord ondernemen in ons DNA zit. We hebben een speciaal MVO-team opgericht met collega’s van verschillende afdelingen,  want samen staan we sterker en bereiken we het meest. Duurzaam ondernemen is een reis die nooit eindigt. En omdat we houden van transparantie, laten we ook zien hoe we dat doen. Op die manier  ben jij je ervan bewust hoe wij werken en weet je wat je koopt met het mottto: "There is always room for improvement".