In Shape: Comfortabel en vrouwelijk

In Shape brengt mode voor de hedendaagse vrouw. De collecties van In Shape hebben een pasvorm die geschikt is voor de Hollandse vrouw en zijn daardoor erg comfortabel in het dragen. En dat alles voor aantrekkelijke prijzen!

De laatste trends met In Shape

Van jasjes en jurkjes tot t-shirts en tops, In Shape brengt altijd items volgens de allerlaatste trends. De uiteenlopende collectie biedt voor ieder wat wils. Dus of je nu iets zoekt voor een feestje of juist voor een casual look, je vindt altijd een geschikte outfit!

In Shape bij Wigger Mode

Bij Wigger Mode in Losser vind je een ruime keuze uit de collecties van In Shape. Laat je adviseren door één van onze modeadviseurs welke pasvorm voor u geschikt is en wat bij uw stijl en wensen past!

 

Duurzaamheid bij Inshape

In shape is een van de merken van Euretco Fashion. De toekomst die we voor ons zien is een duurzame toekomst en wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de aarde en de mensen die erop leven. Dit resulteert dat wij een actief beleid voeren op duurzaamheid en dat wij samen met alle schakels in de keten verbeteringen nastreven.

Hoe we dit doen?

Samen met onze fabrikanten heeft Euretco Fashion nieuwe gedragscodes opgesteld in een responsible business conduct waarin wij met elkaar de normen en waarden vastleggen en naleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderarbeid, leefbaar loon en overwerk, maar ook het verminderen van ons water, energie- en chemicaliën verbruik. Wij volgen hierin de internationale richtlijnen van de OESO. Via de Due Diligence methode en hulp van het Nederlands Textiel Convenant brengen wij jaarlijks onze risico’s in de keten inzichtelijk om prioriteit te geven aan ernstige en waarschijnlijke risico’s en hier actie op te ondernemen.

Een beter milieu

Een groot deel van onze collectie wordt geproduceerd in Europa. Dit heeft als voordeel een lagere CO2 uitstoot door kortere afstanden en we hoeven geen gebruik te maken van vervoer met vliegtuig. Een ander bijkomend voordeel zijn de snellere productie methodes waardoor wij snel kunnen inspelen op bestsellers en hiermee voorraden en overproducties terugdringen.

Het gebruik van schadelijke chemicaliën in het productieproces en in onze eindproducten beperken en elimineren wij door te communiceren welke chemicaliën verboden zijn of in beperkte hoeveelheden gebruik mogen worden. Wij volgen hierin de REACH wetgeving en worden hierin geholpen door Modint. 

Duurzamere materialen

Onze ambitie is om steeds meer materialen om te zetten naar duurzamere alternatieven. Elk seizoen brengen wij een deel van de collectie met GOTS gecertificeerde producten. GOTS waarborgt goede arbeidsomstandigheden en het gebruik van biologische materialen.

Transparantie

Bij steeds meer artikelen zie je een QR code op de hangtag van het product. Als je deze code scant met je telefoon zie je precies welke reis jouw kledingstuk gemaakt heeft. Zo zie je dat veel mensen met liefde gewerkt hebben aan jouw kledingstuk. Draag het met trots en wees er zuinig op. Zo heb je zo lang mogelijk plezier van je aankoop.

Wil je meer informatie over duurzaamheid? Neem gerust contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.