een nieuwe periode....

die vraagt om comfortabele en luchtige outfits die perfect passen bij het weerbeeld. De nieuwste zomermodetrends zitten vol met kleurrijke en speelse ontwerpen die jou helpen om er geweldig uit te zien met een casual touch. Het dragen van de nieuwe collectie zorgt voor veel plezier én comfort.  Is jouw interesse al gewekt? Kom naar de winkel en bekijk de prille voorjaarscollecties!

Zomer 2023 brengt naast lichte en ademende stoffen, zoals katoen, linnen en zijde, een explosie van kleur. Opvallende en heldere kleuren ga je tegenkomen in de collecties, denk aan mango, burnt orange, de roze tinten. Laatstgenoemde gaat van zachtroze tot krachtig fuchsia en paars, inclusief de lila variant. Houd je meer van de koelere tinten als groen en blauw? Dan kun je je ook uitleven. Het leuke van dit kleurenpalet is dat je ze met elkaar kunt combineren in één outfit of juist gaat voor een ton-sur-ton look. Er is voor ieder wat wils.

Het vrolijke kleurgebruik van zomer 2023 komt ook terug in de dessins. Je ziet veel bloemenprints en heel romantisch zijn daarbij de millefleurs die veel in lieflijk pastel verschijnen. Natuur-geïnspireerde designs zijn goed vertegenwoordigd, wat betekent dat je er altijd vrouwelijk en stijlvol uit kunt zien ongeacht waar je naartoe gaat.

We zien deze zomer de sixties en seventies terug in de dessins. Je kan niet om de ikat, tribal of in het verlengde daarvan de paisley heen. De dessins mogen echt opvallen. Ze verschijnen in krachtige kleurcombinaties, zoals rood en roze gecombineerd.

Minimalistische items, zoals de cropped tops, halve blazers, minirokken en korte jasjes, zijn geweldig te combineren met een oversized item. Zo ontstaat er een speelse en verrassende look. Is kort niet helemaal je ding? Dan is er gelukkig nog veel meer keuze. Heel mooi zijn de parka’s, gilets en kimono’s in een zachte pasteltinten of juist een knallende kleur. De ‘American highschool look’ blijft actueel en daarmee ook de ‘bomber’ in alle kleuren en variaties. Fun and playful accessoires, zoals oversized zonnebrillen, gevlochten tassen en opvallende sieraden geven je outfit een extra upgrade.

Trends als soort camouflage - of stippenpatroon. Met de streep, en dan vooral in blouses, zit je deze zomer ook helemaal goed. Dikke of dunne strepen, het kán, het mág!

Hot items zijn de ‘terug-van-weggeweest’-tuinbroek, maar dan wel de stoere jeansversie met opgerolde pijpen en de broek met wijdere pijp van echt lang tot de nette pantalonshort. Heel mooi is dat je dit draagt met een bijpassende blazer: het pak voor de vrouw! Durf te gaan voor een mooie, frisse zomerkleur. Daarnaast maak jij de blits met de lange rok of jurk die tot op de enkels valt. Vorige zomer hebben we dit item al in onze harten gesloten. We zien ook weer veel sportinvloeden en dat uit zich in materialen als mesh en badstof. De eerste schoenen van badstof verschijnen zelfs al.

Met zoveel verschillende zomermodetrends, kan jij je zeker stijlvol en comfortabel kleden om van elke zomerdag te genieten. Onze team kent de collecties en de trends als geen ander. Schroom daarom niet hen om een advies te vragen. Nieuw en verrassend in de collectie van Wigger-Mode is Fabienne Chapot. Voor een foto-impressie klik op Fabienne Chapot.

Ben jij ook toe aan het voorjaar?