Fabienne Chapot; vrouwelijk en vrolijk

“We are here to brighten up wardrobes!”  is de roep van dit fantastische mode-merk. Fabienne Chapot, gestart 2006 in Amsterdam. Het merk staat bekend om onze in-house handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vooral  vrolijk chique details. Kortom: “Een positieve vibe!”

De collecties van Fabienne Chapot

Vakmanschap en ambacht staat voorop: Alle prints worden in-house met de hand gemaakt, nooit met een computer,  áltijd met pen of penseel. In 2016 lanceerde Fabienne Chapot naast tassen en accessoires een ready-to-wear collectie. Het gedurfde en kleurrijke brand DNA is tot op de dag van vandaag dé spil in de collectie. Sindsdien worden 2 collecties per jaar gebracht, elk bestaand uit 5 thema’s.

Fabienne Chapot bij Wigger Mode

Dit label ziet graag, dat vrouwen zich wat gedurfder kleden zonder draagbaarheid uit het oog te verliezen.  Nét even anders dan wat de massa doet;  niet om per se op te willen vallen, maar gewoon omdat het goed voelt. Met bewondering voor dappere vrouwen die de status quo uitdagen en houden van lef. Combineer met merken als Florez en Nukus voor een nóg verrassendere ‘look’.

Duurzaamheid Fabienne Chapot

De industrie waarin de mode opereert heeft een enorme impact op het milieu. Fabienne Chapot will haar verantwoordelijkheid nemen en het beter gaan doen. "We geloven dat elke stap in de goede richting telt, zolang er vooruitgang is."