Florez, jong en vooruitstrevend

Amsterdam is ‘Denim capital of the world’ en hier liggen de roots van Florèz. Sinds 2017 voorziet Florèz denim lovers van duurzame designs en dat doen ze tot op de dag van vandaag met liefde.?

Florez, iconische dessins!

Met meer dan 40 jaar ervaring in de mode-industrie en een eigen productie-atelier, heeft Florèz een steady basis om aan een duurzaam merk te bouwen. De waardevolle kennis van Cengiz, gepassioneerde vakmensen en een jong, gedreven koppel aan het roer in Nederland zijn de sleutel tot succes. De tulp in het logo van Florèz representeert een waardevol geschenk dat de Turkse sultan ooit aan de Nederlandse koning gaf. Uit dit kleine gebaar is de gigantische Nederlandse tulpenindustrie ontstaan en uiteindelijk de ‘tulpenmanie’. Zo blijven de iconische designs van Florèz je verrassen zonder dat je dit merkt aan de vertrouwde pasvorm.

Florez bij Wigger Mode

Bij Wigger Mode met zorg geselcteerde items uit de collectie van Florèz. Natuurlijk zorgen we dat deze items aansluiten bij de andere collecties in onze winkel van bijvoorbeeld Poools, Summum of Nukus. zodat iedere kr weer een unieke combinatie voor jezelf kunt maken!

Duurzaamheid bij Florèz

Bij Florèz hechten we veel waarde aan duurzaamheid en ethisch verantwoord ondernemen. We proberen waar mogelijk te optimaliseren in onze duurzaamheid. We ontwerpen kleding waar we trots op zijn, met oog voor mens en milieu! Dit is zonder twijfel terug te zien in onze designs. Het is voor ons van groot belang dat een item van Florèz heel lang mee gaat. Dit waarborgen wij door de hoge kwaliteit stoffen, het comfort en de tijdloze designs.