Florez, jong en vooruitstrevend

Florez is een familie-bedrijf met haar roots in Amsterdam: de ‘Denim capital of the world’.  Sinds 2017 voorziet Florèz denim lovers van verrassende designs en dat doen ze tot op de dag van vandaag met liefde. De designs van Florèz blijven je verrassen zonder dat je dit merkt aan de vertrouwde pasvorm.

De collecties van Florèz

Ieder seizoen brengt Florèz meerdere collecties. Wij kopen deze collecties zo in, dat deze perfect te combineren zijn met andere merken in onze winkel. Zo maak je gemakkelijk een complete én unieke look!

Florez bij Wigger Mode

‘We are a family’ is een gevoel dat zowel Florèz als Wigger Mode tot uiting brengen in hun collecties. Dat gevoel is voor beiden de sleutel tot succes een gevoel van ‘thuiskomen’,  geborgenheid en vertrouwen. Dit gevoel en jarenlange ervaring maakt samenwerking prettig. Combineer met merken als bijvoorbeeld Poools, Fabienne Chapo, Summum of Nukus. en oogst complimentjes omdat je er súperleuk uit ziet.

Duurzaamheid bij Florèz

Bij Florèz hecht men veel waarde aan duurzaamheid en ethisch verantwoord ondernemen. Men probeert waar mogelijk te optimaliseren in duurzaamheid. Florez ontwerpt kleding om trots op te zijn, met oog voor mens en milieu! Dit is zonder twijfel terug te zien in onze designs. Het is van groot belang dat een item van Florèz heel lang mee gaat. Dit wordt gewaarborgd door de hoge stofkwaliteit, het comfort en de tijdloze designs.