Sisters Point

Sister Point is een vernieuwend, en zeer betaalbaar merk dat super snel inspeelt op de laatste ontwikkelingen in de mode. Dit merk volgt de mode op de voet en weet steeds opnieuw leuke en trendy mode items te brengen.

Sisterspoint voor jou?

Om de prijs hoef je het niet te laten....  Een zeer scherpe prijs-setting maakt het product goed betaalbaar voor iedereen. Bovendien heeft het merk een mooie pasvorm. Van vrouwelijke jurkjes tot warme truien de collectie is heel uitgebreid. Kom snel langs om de laatste leveringen te bekijken!

 

Trends combineren bij Wigger-Mode

Het merk is zeer geschikt voor de modieuze consument. Goed te combineren met andere labels als Freequent, Geischa, Opus, of InShape. Maak je eigen combinatie.

 

Duurzaamheid bij Sisterspoint

Bij Sisterponit hebben we er voor gekozen om ons op toekomstige generaties te focussen. Als we dus spreken over verantwoord ondernemen en milieu denken we vooruit. We moeten iedere dag doen wat we kunnen. Iedere dag opnieuw werken we aan doelen die deze focus onderstrepen. De "UN's Sustainable Development Goals" vormen de richtlijn. Het vervaardigen van textiel is één van 's wereld meest verontreinigende productieprocessen en we zijn er ons bewust van dat zijn tol eist van de leefomgeving. Dat dit moest veranderen was wel duidelijk. Verantwoord ondernemen en duurzame  producten dragen bij aan een beter milieu. Dat we onderdeel zijn van dit proces beseffen we maar al te zeer. We werken er dus voortdurend aan om deze processen te verbeteren met zorg voor mens, dier en omgeving. 

We werken er hard aan om het positieve verschil te maken en hebben daarom een aantal maatregelen getroffen die ertoe moeten leiden dat dit on-goïng proces gewaarborgd blijft. We geloven erin, dat dit het verschil zal gaan maken. Het streven om een foodprint achter te laten, waarvan men zegt: "Er is, weliswaar op beperkte schaal,  gezorgd voor een betere toekomst voor onze  planeet".